LEGO-model

I september 2018 var der kongres om intelligente transportsystemer i Bellacentret i København. Til Engie’s stand byggede Idefu et intelligent bymiljø i LEGO sammen med Klitgaard Design. 

White Noise Agency designede den flotte stand som LEGO-modellen var en del af.

Overblik med banegård og vindmøller i toppen, butikstorv og restaurant til venstre samt hus, parkmiljø, hotel og museum til højre.

Intelligente trafiklys

Når en bus nærmer sig et lyssignal, skifter signalet automatisk til grønt. Dette illustrerer, hvordan firmaet Engie laver intelligente løsninger til bymiljøer i forhold til blandt andet udrykningskøretøjer, metro, busser, bycykler og tog.

Mange detaljer

LEGO har masser af sjove detaljer i deres modeller. Derudover er der tilføjet mange flere, der gør det sjovt, at gå på opdagelse i modellen.

Gademusikanter ved stationen
Vue over bl.a. butikstorv, hotel, restaurant og parkmiljø
To vindmøller i den ene ende af byen

Processen

SketchUp

Der blev optegnet en grov version af modellen i Sketchup, således at pladens areal blev udnyttet bedst muligt ift. indkøb af LEGO samt brugernes overblik, interaktion og visuel tilgængelighed.

Elektronisk styring

Under pladen er placeret al elektronisk styring, hvor magnetiske sensorer registrerer bussens færden og styrer de respektive lyssignaler.

Aftagelige vindmøller

De to vindmøller kan afmonteres under transport. Dette sikrede transporten til Bellacentret, samt  transporten til Engies hovedkvarter i Frankrig. 

Lime lime lime

På-højkants-testen bestået!!

Alle dele er limet sammen, således at modellen kan sættes på højkant og transporteres gennem døre mm.

Holdet bag

Martin og Brian Johansen fra Klitgaard Design

Ekstra billeder

Parkmiljø med lille fontæne i midten
Passer den ind?
Hovedgaden
Yikes! Lidt for godt :o/
Politiet er gået til frokost
Robotterne har stadig meget at lære 🙂
Close Menu