Idefu ejes og drives af designingeniør, Ph.D. Martin Aggerbeck. Idefu står for ide, formidling og udvikling.

Martin har en bred erfaring indenfor både det kreative, det tekniske og det akademiske. Han har mange års erfaring med bl.a. naturvidenskabelig formidling og udviklingsprojekter i forskellige virksomheder.

Martin har arbejdet med indholdsudvikling, projekt- og produktionsledelse på Experimentarium og har undervist på Aalborg Universitet på linjen Bæredygtigt Design.

Følg Idefu på Instagram eller Facebook og læs mere om Martin på LinkedIn.

REFERENCER

Experimentarium

Science center i Hellerup, hvor leg er vejen til mere viden om naturvidenskab. Martin har haft forbindelse til Experimentarium siden 2003, både som ansat og som konsulent med Idefu.

Amager Ressource Center

ARC driver Amager Bakkes affaldsforbrænding samt adskillige genbrugspladser. Idefu har siden maj 2017 udviklet besøgscentre til Amager Bakke og Sydhavn Genbrugscenter.

Dansk Lys

Dansk lys er et innovationsnetværk for den danske lysbranche. Idefu var med til at lave lysinstallationer til "Kaleidoskopisk lysgalla" afholdt for udvalgte medlemmer.

Frugtformidlingen

Frugtformidlingen formidler om kost og ernæring til alle gennem sjove og inspirerende aktiviteter. Idefu afholdt en workshop for Frugtformidlingen om ideudvikling og afprøvning af ideer.

Close Menu